Klanten

Weten wat nederland beweegt...

Het Verkeershuis

Het Verkeershuis is opgericht in 2012 als onderdeel van Het Opiniehuis. Het Opiniehuis heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een ervaren en deskundige partner op het gebied van verkeersonderzoek.

Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, veldwerk en data-analyse. Met Het Verkeershuis regelt u het snel, accuraat en betaalbaar. Onze veldwerkers hebben decennia ervaring in het tellen van verkeer, registreren van kentekens, parkeer-/capaciteitsonderzoeken en vervoersonderzoeken. Hierbij worden ze ondersteund en begeleid door ervaren coördinatoren, die ervoor zorgen dat alles veilig en vlekkeloos gebeurt. Wij regelen goed werkende apparatuur, veiligheidskleding tot en met het afstemmen van het werk met de lokale autoriteiten.

Naast expertise op het gebied van (visueel)veldwerk beschikken wij over de nieuwste registratieapparatuur om snel, nauwkeurig en goedkoop (verkeers)data te verzamelen. Dit doen wij enthousiast en accuraat samen met onze verkeersspecialisten voor vele gemeentes en tal verkeersadviesbureaus.

.
Het Verkeershuis
Samen aan"het werk voor veiligheid"

Quote Philip Derks, verkeersteller: